Аниматорска среща, 10. – 12. март 2023, гр. Казанлък

“От 10. март до 12. март в Казанлък отново имаше среща на аниматорите. Тази среща беше малко по-различна от другите, защото една част от нея бе насочена към подготовката за Великденските празници. В петък вечер имаше няколко интересни игри, които аниматорите си подготвиха. За тях бе един добър опит да се опитат да организират игри за другите. В събота преди обяд пробвахме в тишина да размишляваме върху различни наранявания, които може да носим в себе си, но също размишлявахме за хората, които ние наранихме.
Преди обяд имаше интересен уъркшоп, в който имахме възможността да си направим различни сърца и кръстове от коприна. По същото време имаше възможност за индивидуални разговори. След обяд всеки от нас си подготви една спирка от кръстния път, който имахме в двора на църквата.
Въпреки  че тази среща бе по-различна от другите, аниматорите се забавляваха и имаха повече време да мислят и да споделят различни лични неща.
Младежите с нетърпение очакват следващата среща, на която ще се проведе курс на БЧК.”
О. Петр Цвркал

„Този уикенд (10-12.03) имаше много хубава аниматорска среща. Научихме повече за светата изповед и десетте божи заповеди. Играхме различни забавни игри, както вътре, така и навън. Събота срещу неделя имахме нощ на обожаване, където имахме възможност да останем насаме с Бог. „
Аниматорка Роси

Comments are closed